31.03.2022 — 10:55

Хмельниччина відправила 60 тонн гуманітарної допомоги до Київської та Сумської областей

Із перших днів війни Хмельниччина приймає та відправляє гуманітарну допомогу у міста, що потерпають від військових дій  російського агресора. Щоденно на гуманітарному центрі сортують тонни вантажу, який в подальшому скеровують на потреби військових, цивільного населення та внутрішньо переміщених осіб.

Згідно запитів від Київської та Сумської областей, вчора, з гуманітарного центру при Хмельницькій ОВА було відправлено 60 тонн вантажу. Зокрема для військових та цивільного населення сформовано допомогу з продуктами харчування, медикаментами, засобами гігієни, а  для найменших українців зібрано та передано дитяче харчування, одяг, памперси та засоби гігієни.

Також відповідна допомога направлена у райони нашої області для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб.

“Допомагати усім, хто опинився в скрутному становищі у зв’язку з бойовими діями – це наш обов’язок. І спільно ми робимо чималий внесок у перемогу,” – зазначив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, й додав, що з Хмельниччини і надалі  направлятимуться гуманітарні вантажі у ті регіони, які потерпають від обстрілів та бомбардувань агресора.