27.09.2016 — 18:35

У Новоушицькому районі працювала робоча група облдержадміністрації

27 вересня в Новоушицькому районі працювала робоча група облдержадміністрації, яка проаналізувала стан виконання райдержадміністрацією галузевих повноважень, передбачених Законом України «Про місцеві державні адміністрації».

До складу групи, на чолі з т.в.о. заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Олегом Кузмінчуком, увійшли працівники Департаментів економічного розвитку, промисловості та інфраструктури, соціального захисту населення, фінансів облдержадміністрації та підрозділів її апарату.

14469647_1186791511379706_591352553717454506_n

Члени робочої групи ознайомились з роботою Новоушицького хлібзаводу ТОВ «Агробізнес», сонячної електростанції, яка побудована біля с. Слобідка ТОВ «Екотехнік – Нова Ушиця», оцінили стан надання послуг у центрі надання адміністративних послуг райдержадміністрації, поспілкувались з керівниками підрозділів районної державної адміністрації.

Робоча група акцентувала увагу працівників райдержадміністрації на виявлених недоліках в організації діяльності органу влади, проблемних питаннях стану соціально-економічного розвитку району.

Підводячи підсумки роботи в районі Олег Кузмінчук відзначив, що метою візиту робочої групи є вивчення реального стану справ в районі, сприяння місцевим органам влади у вирішенні проблемних питань життєдіяльності району. За результатами роботи будуть сформовані пропозиції голові райдержадміністрації щодо удосконалення роботи районної державної адміністрації.

За матеріалами Новоушицької РДА