03.10.2016 — 09:57

Педагогічна слава району

Традиційно у першу неділю жовтня ми вшановуємо працівників освіти. У переддень загальнонаціонального свята, вперше у м. Деражня відкрито дошку пошани освітян району «Педагогічна слава району».

 На урочистому заході були присутні керівники району: голова районної державної адміністрації Олег Веселовський, голова районної ради Віталій Сідлецький, колективи освітянських закладів району та громадськість.

img_20160930_110436

Тим самим громадськість та педагоги Деражнянщини, вшанували тих, хто своєю працею примножує добробут своїх освітніх закладів, досягає високих показників у творчій, трудовій та навчальній діяльності, хто творить історію освіти району, пише її сторінки.

На урочистостях з нагоди відкриття дошки пошани начальник відділу освіти Жанна Сінькевич зауважила: «Обрати тих, хто буде представлений на дошці пошани було зовсім не просто, адже кожен заклад має чимало творчих, професійних педагогів. У районі вперше відкрито дошку пошани освітян, тож ті, чиї фото сьогодні знаходяться на почесному місці, отримали велику честь, а окрім того і відповідальність перед своїми колегами та учнями. Бажаю вам гідно нести звання кращих педагогів Деражнянщини та примножувати наші здобутки на освітянській ниві».

Також Жанна Сінькевич вручила дев’ять посвідчень кращим педагогам.

img_20160930_111039

З вітальним словом та музичними вітаннями до кращих із кращих освітян району звернулись учні Деражнняської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

img_20160930_110851