03.10.2016 — 16:59

Відбувся особистий прийом громадян

Сьогодні т.в.о.заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Олег Кузмінчук провів прийом громадян Хмельниччини.

До посадовця за допомогою у вирішенні наболілих питань звернулось 20 подолян. Переважна більшість цих звернень стосувалися виділення матеріальної допомоги на проведення лікування, у тому числі і дороговартісного.

Також заявниками були порушені питання про невиконання рішення суду, незаконне звільнення з посади, непогодження з розміром та порядком призначення пенсії, порушення норм етики та деонтології лікарями одного із медичних закладів області, покращення житлових умов.

1Окрім того, мешканка Хмельницького звернулася до обласної влади з проханням вирішити проблему із приміщенням гуртожитку, при приватизації якого, на думку заявниці, були порушені права його мешканців.

Ще один громадянин звернувся з проханням  посприяти у питанні проведення у місцевих засобах масової інформації роз’яснювальної роботи щодо безпеки дорожнього руху. Він зауважив, ця проблема на разі є дуже актуальною і потребує уваги суспільства.

Олег Петрович уважно вислухав усіх заявників та надав роз’яснення щодо порядку вирішення порушених питань. Також він поінформував громадян, що їм буде надано письмову відповідь про стан та результати розгляду звернень у термін, встановлений законодавством.

2