22.06.2022 — 14:11

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють пасажирські перевезення на внутрішньообласних маршрутах!

Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 року № 512 внесено зміни до п. 141 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. № 176 та до пункту 41 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 р. № 1081.

Договір про організацію перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області, строк дії якого закінчується у період дії воєнного стану в Україні, вважається таким, дію якого продовжено на період дії воєнного стану в Україні і протягом одного року з дня його припинення чи скасування.

Продовження строку дії договору про організацію перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області, можливе за згодою сторін та за умови підтвердження автомобільним перевізником спроможності виконувати зобов’язання відповідно до укладеного з ним договору.

З питань продовження строку дії договору необхідно звернутися до управління інфраструктури облдержадміністрації (кабінет № 133 або за номером телефону 76-59-87).