06.10.2016 — 11:51

Свято «Мистецька палітра» в Ізяславському районному історико-краєзнавчому музеї

Щорічно до Дня художника, який в Україні традиційно відзначається в другу неділю жовтня, в Ізяславському районному історико-краєзнавчому музеї  проводяться майстер-класи, виставки мистецтва різноманітних жанрів та свята-привітання.

Не була змінена традиція і цього року. Напередодні свята, 5 жовтня, в музеї було проведено свято за участю художників старшого покоління, викладачів та учнів художнього відділу Ізяславської школи мистецтв.

2

До цього дня працівниками музею була організована виставка творчих робіт місцевої майстрині Юлії Петрівни Романюк. Вишукано підібрані кольори, акуратність, об’ємність вишивки – все це викликає приємні враження.

Викладачі художнього відділу О.П. Жук, Л.О. Півень, М.В. Бернадська розповіли про різні техніки та види декоративно-прикладного мистецтва і презентували свої власні роботи. Присутні  були вражені їх майстерністю, складними техніками виконання, фантазією та талантом вчителів.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be-028

Виставка творчих робіт викладачів школи мистецтв буде діяти в музеї протягом декількох наступних тижнів.

Прозвучали слова вітання на адресу всім нашим ізяславським художникам та подяки майстрам, які подарували свої роботи для міста, для музею, які стали творчою культурною спадщиною нашого краю. Працівники музею та діти вручили художникам сувеніри і квіти.

Особливим цей день був для першокласників художнього відділу та їх вчительки Лаури Олександрівни Півень, яка лише розпочала працювати в цій школі. Для них це була посвята, входження в дружнє талановите коло митців.

Викладачі привітали першокласників і всіх присутніх своїх вихованців подарунками і цукерками, а Лаура Олександрівна нанесла аквагрим на обличчя всіх дітей та бажаючих дорослих.

Свято було щирим, добрим і радісним.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be-065

За матеріалами Ізяславського районного історико-краєзначого музею