30.08.2022 — 10:53

До уваги експортоорієнтованих підприємств! 9 вересня о 9.30 відбудеться круглий стіл на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку»

9 вересня 2022 року у м. Хмельницький відбудеться круглий стіл на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку», який проводиться Експортно-кредитним агентством (ЕКА) у партнерстві з Хмельницькою обласною військовою адміністрацією за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Початок заходу о 9:30 год.

Під час заходу запланована презентація експертами Експортно-кредитного агентства актуальних інструментів фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу, які діють під час дії воєнного стану в Україні.

У заході також візьмуть участь представники регіональних відділень Укргазбанку,  Ощадбанку, Укрексімбанку, Таскомбанку, які у партнерстві з ЕКА вже надають або планують надавати пільгове кредитування підприємцям на виконання експортних контрактів у найближчому майбутньому.

Після закінчення воркшопу експотера можуть отримати індивідуальні консультації по продуктам передекспортної фінансової підтримки.

Участь у заході буде корисна представникам експортоорієнтованого бізнесу області та виробникам, які планують свою зовнішньоекономічну діяльність.

Реєстрація до 8 вересня до 14:00 за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehXxOTg1ti9zrRlE6bbBHQqu-xHaymBMeeFlyxx5rrAc2Meg/viewform?fbclid=IwAR2bTO-A6mYwpp6RaCqD7wlmd8zD7nbYOmgD1x9QdBbZ-5mlYv30SSSOMkM

Детальна програма заходу буде надіслана на електронну адресу, вказану під час реєстрації.