11.10.2016 — 15:52

Олег Кузмінчук вручив відзнаки облдержадміністрації

Сьогодні, 11 жовтня т.в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Олег Кузмінчук взяв учать у засідання сесії Хмельницької районної ради.

img_0081
Перед початком засідання Олег Петрович привітав юну спортсменку, вихованку дитячо-юнацької спортивної школи Хмельницької райдержадміністрації, 2-во разову чемпіонку України з боксу серед жінок у віковій категорії «юніорки» – Лісінську Анастасію Романівну з черговим важливим досягненням – Анастасія стала призеркою Чемпіонату Європи з боксу у  віковій групі «юніорки», здобувши бронзову нагороду.

img_0086

Нещодавно Анастасія у складі збірної команди України брала участь у чемпіонаті Європи з боксу серед жінок, який проходив з 18 по 27 вересня в м.Орду (Туреччина). Там змагалися 150 спортсменів з 21 країни Європи. За результатами змагань збірна команда України здобула 13 нагород і виборола ІІІ загальнокомандне місце.

Також Олег Кузмінчук нагородив почесною грамотою за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району голову райдержадміністрації Лесю Коменду.

Після завершення нагородження депутати розглянули 34 питання порядку денного.

img_0074