12.10.2016 — 15:53

На Хмельниччині реалізовано проект «PROFIT DEY – твій день кар’єри»

Фахівці Хмельницьких обласного, міського та районного центрів зайнятості на запрошення Хмельницького національного університету взяли участь у проекті – «PROFIT DEY – твій день кар’єри». Співорганізатори проекту – Міністерство  молоді та спорту України, Всеукраїнська громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування», Хмельницький обласний молодіжний центр праці, Хмельницький національний університет та громадська організація «Молодь та глобальний прогрес».

%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8c-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%8c%d0%b5%d1%80%d0%b8-3

Цільова аудиторія проекту – старшокласники, студенти, випускники, безробітна молодь та внутрішньо переміщені особи.

Під час заходу відвідувачі брали участь у Ярмарку вакансій, майстер-класі – «Секрети успішного резюме» (як правильно скласти CV – Curriculum vitae), співбесідах з представниками роботодавців, фотосесії за участю професійного фотографа.

Фахівці Хмельницьких обласного, міського та районного центрів зайнятості у імпровізованому консультаційному пункті інформували учасників заходу про послуги служби зайнятості, права, соціальні гарантії та перспективи працевлаштування, надання допомоги у професійному самовизначенні молоді.

Велику зацікавленість учнівської та студентської молоді викликав консультаційний пункт служби зайнятості в якому молодь мала можливість визначитись із напрямом своєї майбутньої професійної діяльності або впевнитись у правильності зробленого вибору, під час комп’ютерного тестування, чим і скористались понад 50 відвідувачів.

%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8c-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%8c%d0%b5%d1%80%d0%b8-4

В ході заходу відбувся Ярмарок вакансій, в якому взяли участь 21 роботодавець м. Хмельницького, зокрема: ТОВ «Фоззі-Фуд» (продавець-консультант, контролер-касир), ПП «Ліфт Експрес» (кореспондент, менеджер з реклами), Компанія «Воля» (оператор телекомунікаційних послуг, менеджер), Льонкомбінат «GOLDI» (швачка, конструктор швейних виробів, технолог швейних виробів), ТМ «Насолода» (продавець продовольчих товарів), ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза» (продавець-консультант, контролер-касир), ПАТ фірма «Бакалія» (менеджер, продавець-консультант, контролер-касир), ПВКП «Хмельниччина-Авто» (слюсар з ремонту автомобілів, майстер з ремонту авто, менеджер з продажу), ВАТ завод «Темп» (інженер-технолог, інженер-конструктор,   токар, слюсар з м/с робіт, технолог зварювальних робіт), Державне підприємство «Новатор» (інженер-конструктор, інженер-технолог, бухгалтер, монтажник р/а, регулювальние р/а та приладів) та інші.

Захід був цікавий, як для учнівської та студентської молоді, безробітних так і для роботодавців. Роботодавці отримали можливість популяризувати своє виробництво та потребу у працівниках, а учасники – зорієнтуватись у потребі на ринку праці, перспективах працевлаштування та визначитись із напрямом своєї майбутньої професійної діяльності тощо.

У «PROFIT DEY – твій день кар’єри» взяли участь більше 500 осіб учнівської та студентської молоді та 50 безробітних.

 

%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8c-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%8c%d0%b5%d1%80%d0%b8-2  

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ