04.11.2022 — 13:26

Володимир Юр’єв привітав працівників ГУ Пенсійного фонду з професійним святом

Соціальна сфера об’єднує людей дуже багатьох найрізноманітніших професій, однак для всіх них стоїть одне спільне завдання: допомогти тим членам суспільства, які є найбільш вразливими, надати їм всебічну підтримку та допомогу, а іноді – і замінити для них рідних та близьких у важку хвилину. Напередодні Дня працівників соціальної сфери вітання з нагоди професійного свята приймають і працівники Пенсійного фонду України.

З найкращими побажаннями до фахівців Головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницької області звернувся сьогодні заступник голови ОДА Володимир Юр’єв. Як зазначив посадовець, у соціальній сфері можуть працювати тільки люди, для яких не існує чужих проблем та бід, які прагнуть допомогти кожному та готові докладати для цього усіх зусиль. На його думку, саме такі люди працюють у підрозділах Пенсійного фонду області, адже наше управління є одних із кращих в Україні та демонструє високі показники у роботі.

“Війна принесла багато викликів для нашої країни, і саме на соціальну сферу зараз лягає набагато більше відповідальності, адже окрім населення області, ми маємо підтримувати і тих людей, що рятуючись від війни, знайшли у нас притулок. Хмельниччина – перша в країні за кількістю людей, що сюди приїхали і залишилися жити, і це означає, що ми створили прийнятні для них умови. Впевнений, що це і ваша заслуга, – наголосив Володимир Васильович. – У цих нелегких умовах органи Пенсійного фонду беруть на себе і інші важливі функції, зокрема виплату та нарахування субсидій, і не маю жодного сумніву, що ви будете виконувати їх так само ефективно. Найголовніше наше завдання – щоб люди не відчули  через це незручностей та розуміли, що соціальна сфера змінюється на краще”.

Посадовець побажав присутнім наснаги та витримки у їх нелегкій роботі, родинного затишку та злагоди, ще того, що зараз прагне кожний українець – якнайшвидшої перемоги та настання омріяного миру. Також Володимир Юр’єв за дорученням начальника ОВА Сергія Гамалія вручив кращим працівникам ГУ ПФУ в області Почесні грамоти обласної військової адміністрації.