17.10.2016 — 09:42

Шепетівських цукровиків привітали з професійним святом

13 жовтня в актовій залі ТОВ «Торговий дім «Шепетівський цукор» відбулось урочисте зібрання з нагоди Дня працівників харчової промисловості.

Привітати цукроварів зі святом прийшли перший заступник голови Шепетівської райдержадміністрації Віталій Янушевський, голова Шепетівської районної ради Петро Дзяворук та Шепетівський міський голова Михайло Полодюк.

Учасників урочистостей ознайомили з історією заводу, згадали цікаві сторінки славного його минулого та імена тих, хто стояв біля витоків підприємства, пригадали важкі будні та трудові звершення його працівників.

33У своїх вітаннях гості наголосили, що харчова промисловість – одна з основних галузей економіки, і дане підприємство виконує важливу місію – забезпечує населення таким важливим продуктом харчування як цукор. Відмітили також, що протягом останніх років завод пройшов шлях модернізації, осучаснення, збільшення потужності, і нині впевнено лідирує на ринку цукрового виробництва.

«Ваша праця дуже потрібна, адже повноцінне та якісне харчування є запорукою здоров’я й добробуту кожного українця. Переконаний, що ви і надалі докладатимете всіх зусиль для нарощування виробництва, оновлення асортименту та поліпшення якості продукту,» – зазначив Віталій Янушевський.

11Вітаючи колектив з нагоди свята, генеральний директор ТОВ «ТД «Шепетівський цукор» Микола Агарков подякував цукровикам за їх працю і запевнив, що завод і надалі триматиме курс на розвиток буряківництва і цукрового виробництва.

З нагоди професійного свята кращі працівники заводу були відзначені грамотами та цінними подарунками.

22

За матеріалами Шепетівської райдержадміністрації

Зберегти