17.10.2016 — 16:07

О.Корнійчук: Вирішення кожного звернення перебуває на особистому контролі

dsc_2738

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук провів особистий прийом громадян.

До очільника області звернулось 11 мешканців Хмельниччини, питання яких потребують підтримки з боку органів виконавчої влади.

Переважна більшість звернень, озвучена заявниками, стосувалась надання матеріальної допомоги на лікування, для вирішення яких надано відповідні документи.

Крім цього, порушено проблему щодо розв’язання земельного питання, та проблемне питання, яке виникло у зв’язку з купівлею квартир у будинку колективного підприємства “Цивільжитлобуд”. Багатоповерховий будинок мав бути зданий ще у 2010 році, водночас, не підключений до мережі газопостачання та відсутнє світло.

dsc_2729

З колективним зверненням до Олександра Олександровича звернулись артисти Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім.Старицького, з проханням підвищити фінансування з обласного бюджету даної установи.

Олександр Олександрович надав роз’яснення щодо фінансування комунальних установ, пообіцяв сприяти широкій популяризації культурної діяльності даної установи та розширенню цільової аудиторії.

За результатами розгляду порушених питань голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук доручив керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації опрацювати озвучені питання та вжити заходи для їх вирішення.

«Вирішення кожного звернення перебуває на особистому контролі», – ­ підсумував очільник області.

dsc_2745

dsc_2748