18.10.2016 — 16:55

Налагодження діалогу між владою і населенням

З метою створення діалогу між владою і населенням та ефективного вирішення проблем громадян в облдержадміністрації організоване проведення «гарячих» телефонних ліній.

Сьогодні, 18 жовтня, на телефонні дзвінки жителів Хмельниччини відповідав т.в.о. заступника голови – керівника апарату адміністрації Олег Кузмінчук.

%d0%ba%d1%83%d0%b7%d0%bc%d1%96%d0%bd%d1%87%d1%83%d0%ba-010

Загалом питання стосувалися соціальної сфери. Так, жителька с. Свіршківці Чемеровецького району стурбована тим, що у сільській школі призупинено опалювання навчального закладу. Дане питання було вирішене невідкладно. Олег Петрович в телефонній розмові з головою Чемеровецької райдержадміністрації Олегом Батюком з’ясував, що наразі в школі проводяться технічні роботи по відновленню опалення. За словами голови райдержадміністрації, після закінчення ремонтних робіт школа буде забезпечена теплом і діти повноцінно зможуть продовжити навчання.

Наступний телефонний дзвінок пролунав від жителя с. Голозубинці Дунаєвецького району з питанням щодо облаштування водоочисних споруд Голозубинецької обласної протитуберкульозної лікарні. За словами скаржника у 2014 році на дані цілі було виділено певні кошти, але з невідомих причин кошти не були використанні.

Олег Петрович запевнив, що направить дане звернення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації та перевіряючим органам, які й внесуть ясність у ситуації, яка склалася наразі.