27.12.2022 — 13:33

Навчальний курс “Життєстійкість молоді в умовах криз”

Громадська організація «Рада жінок Донеччини» спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення, за участі Українського католицького університету та Маріупольського державного університету створили навчальний курс «Життєстійкість молоді в умовах криз» про те, як успішно долати наслідки життєвих криз.

Через кризи, які спричиняють хронічний стрес, у багатьох молодих людей виникають труднощі з концентрацією, спілкуванням, навчанням та роботою.

Тому все більш затребуваними стають навички та вміння, що допомагають зберегти власну продуктивність в умовах хаосу, тобто життєстійкість.

Матеріали курсу розроблені провідними викладачами, дослідниками, практикуючими психологами з Українського католицького університету та Маріупольського державного університету, а також запрошеними експертами.

Фахівці пропонують об’ємний погляд на явища кризи і стресу, методи самозарадності та піклування про своє психічне здоров’я.

Безкоштовний курс «Життєстійкість молоді в умовах криз» складається із 10 модулів у форматі відеолекцій, практичних порад та вправ для самостійного виконання. Загальна тривалість навчання складе близько 90 годин. Після закінчення курсу учасники зможуть отримати сертифікати. Курс можна використовувати як дисципліну вільного вибору під час отримання вищої освіти.

Зареєструватись на курс можна за посиланням https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+RESILIENCE101+2022_T3/about