12.01.2023 — 15:05

Військовослужбовцям ССО “Азов” передали тактичне баггі “Мамай”

Потреба у всепрохідному, швидкому та легкому авто на фронті завжди висока. Тому до Хмельницької ОВА із проханням допомогти у вирішенні цієї потреби звернулися представники спецпідрозділу ССО “Азов”. Для бійців був замовлений спеціальний тактичний баггі “Мамай”, який був виготовлений командою конструкторів та інженерів з Львівщини у найкоротші терміни. Відсьогодні баггі для ССО “Азов” та ще одне таке саме авто, для іншого підрозділу, відправилися на передову.

Поспілкувався із автором і головним конструктором автівок Тарасом Крайником, заступник начальника ОВА Сергій Ткачук та подякував інженеру за оперативну і якісну роботу. Винахідник “Мамая” власними зусиллями доставляє автівки до замовників та особисто передає у користування військовим, аби підтримати їх бойовий дух.

Варто зазначити, що придбання авто стало можливим завдяки співпраці ОВА та підприємця Олега Осіяна, який повністю профінансував виготовлення машини.

“Мамай” – баггі, що створене спеціально для роботи у важких воєнних умовах, здатне долати непересічену місцевість на високій швидкості, має великий запас ходу та підлягає ремонту в “польових” умовах. Може взяти на борт до чотирьох осіб. Також передбачені місця для кріплення кулеметів та іншого озброєння. Є ящик для патронів та інших дрібниць.

Спільними зусиллями здолаємо ворога!