17.10.2016 — 15:47

Відбувся ІII тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

З 11 по 13 жовтня 2016 року у м. Київ в актовій залі Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України відбувся ІII тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”.

img_0066

У конкурсі взяли участь працівники Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації – начальник відділу економічного аналізу, прогнозування, розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Галина Стаднійчук та головний спеціаліст відділу економічного аналізу, прогнозування, розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Олександр Гладій.

Голова Національного агентства України з питань державної служби, голова Оргкомітету Костянтин Ващенко подякував державним службовцям за участь у конкурсних випробуваннях та висловив сподівання, що їх професійні знання та навички будуть корисними під час реформування державної служби і державного управління в Україні.

img_0012-2

Привітав учасників із завершенням конкурсу заступник Міністра Кабінету Міністрів України Володимир Федорчук, який зачитав вітальний лист від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Учасникам третього туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” вручено сертифікати про підвищення кваліфікації за програмою короткострокового семінару з питань новацій законодавства про державну службу, лідерства та ефективних комунікацій, проведеного для учасників конкурсу Державним вищим навчальним закладом “Університет менеджменту освіти”.

img_0401

За матеріалами Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації