22.03.2023 — 13:30

Володимир Білик вручив державну відзнаку “За оборону України” екс-директору філії “Славутське лісове господарство”

З нагоди відзначення Міжнародного дня лісів заступник начальника ОВА Володимир Білик відвідав філію “Славутське лісове господарство” та нагородив відзнакою Президента “За оборону України” колишнього директора філії Віктора Сапожніка.

Цю нагороду пан Віктор Сапожнік отримав заслужено, адже з перших днів повномасштабного вторгнення працівники Славутської філії на чолі з керівником об’єдналися для наближення Перемоги. За рік колектив придбав та передав для ЗСУ 12 позашляховиків, які потребували наші захисники. Доставили в постраждалі від бойових дій та прилеглі регіони близько 10 тонн гуманітарної допомоги: продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, одяг, речі першої необхідності.

Бійцям на передову вони передавали тепловізори, прилади нічного бачення, генератори, засоби захисту та аптечки, будівельні матеріали і військову амуніцію: бронежилети, каски, костюми і т.д.

Допомагали працівники лісового господарства і колегам-лісівникам з прифронтових зон, цивільному населенню, яке залишилося в гарячих точках, доставляли ліки медзакладам. А в стінах філії облаштували кімнати та приймали переселенців. Навіть сьогодні там діє пункт незламності.

На фронт для будівництва бліндажів і фортифікаційних споруд філія відвантажила понад 1000 м3 деревини.

Лісівники і надалі продовжують допомагати військовим, мобілізованим працівникам філії та їхнім родинам, адже тільки спільними зусиллями ми наближаємо нашу Перемогу!