26.10.2016 — 16:16

Валерій Олійник провів виїзний прийом громадян у Дунаєвецькому районі

Одним із дієвих інструментів з вивчення та вирішення повсякденних та проблемних питань жителів області є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом обласної державної адміністрації за місцем їх проживання. Мета проведення виїзних днів прийому громадян –  вивчення громадської думки, вирішення злободенних питань життєдіяльності, надання консультативної допомоги населенню.

Сьогодні виїзний прийом громадян у Дунаєвецькому районі провів т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник.

Участь у виїзному прийомі громадян взяв і перший заступник голови Дунаєвецької райдержадміністрації Руслан Смолінський.

Поділитися наболілими проблемами, знайти підтримку та допомогу щодо вирішення певних питань, до т.в.о. заступника голови облдержадміністрації на прийом прийшло шестеро громадян.

1

2 звернення стосувались виділення матеріальної допомоги на дороговартісне лікування дітей.

Також заявниками були порушені питання щодо відновлення надання адресної допомоги тимчасово переміщеній особі, покращення житлових умов.

Окрім того, також надійшли скарги від місцевих жителів на бездіяльність працівників Дунаєвецького ВП ГУНП в Хмельницькій області та Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, від автомобільних перевізників селища Нова Ушиця з питань дотримання законодавства у сфері перевезення.

2

Усі порушені під час прийому питання перебуватимуть на особистому контролі т.в.о. заступника голови облдержадміністрації. Для їх детального опрацювання та вивчення надано доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрації, а також голові Дунаєвецької об’єднаної територіальної громади.