26.10.2016 — 15:43

Олег Гуменний вислухав проблемні питання жителів Славутчини

26 жовтня т.в.о першого заступника голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний здійснив виїзний прийом громадян у Славутському районі.

p1020134

Основна частина проблем, з якими зверталися громадяни за допомогою до посадовця стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування чи придбання ліків.

Також до Олега Вікторовича звернулася голова профспілки медичних працівників Славутчини Тетяна Квятковська. Вона розповіла про недостатню забезпеченість на 2016 рік видатків місцевих бюджетів на охорону здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції та про заходи, які були здійснені ЦРЛ, КЗ «Славутський центр ПМСД» та районною владою. Проте, дефіцит коштів в Славутській центральній районній лікарні залишився досить суттєвим. Тетяна Романівна просила посприяти у вирішенні питання щодо збільшення медичної субвенції для Славутського району.

p1020137

На всі звернення Олег Вікторович пообіцяв відреагувати у межах чинного законодавства, спрямувавши їх відповідним службам за належністю. Жодне звернення не залишилось без належної уваги.