28.10.2016 — 16:52

Хмельницькому Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців – 25!

Хмельницький Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів – єдиний навчальний заклад системи підвищення кваліфікації управлінських кадрів на теренах області. На протязі ось уже 25 років він забезпечує системний, багатогранний, відповідний вимогам часу підхід до навчання управлінських кадрів.

1 13За час існування закладу тут  підвищили свою кваліфікацію  більше 46 тисяч  осіб, серед яких –  24 тисячі – державні службовці  різних рівнів виконавчої влади області.

Всі ці роки робота організовувалась так, щоб  навчальний процес був актуальний  за змістом, різноманітний за формами, сучасний за засобами, якісний і ефективний за результатhttps://www.adm-km.gov.ua/wp-content/uploads/2016/10/11-7-300×199.jpgом навчання.

Під час курсів підвищення кваліфікації слухачі мають змогу ознайомитись із низкою цікавих та дуже актуальних тем,  що стосуються особливостей законодавства в сфері проведення реформи децентралізації, європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва, впровадження електронного урядування, електронного декларування, реформування державної служби, антикорупційного законодавства, роботи із системою електронних державних закупівель ProZorro, питань земельних відносин, соціального захисту населення та багатьох інших.

7

До проведення занять традиційно залучаються не лише викладачі Центру перепідготовки і підвищення кваліфікації та Хмельницького університету управління та права, а й керівники та спеціалісти структурних підрозділів облдержадміністрації, представники Офісу реформ, СБУ, прокуратури, Національної поліції, Міжрегіонального управління Нацдержслужби, обласного військового комісаріату, волонтерських організацій та інші.

Центр  спільно з облдержадміністрацією, обласною радою та  Офісом реформ, провели значну та своєчасну роботу  щодо  організаційного, методичного та інформаційного супроводу  впровадження заходів із децентралізації влади, з метою надання роз’яснень з питань формування бюджетів, отримання повноважень, реєстрації, планування тощо, що дало можливість підготувати якісний перспективний план розвитку області.

6

Євроінтеграційні процеси, що відбуваються в державі зумовлюють необхідність знання мов держав-членів ЄС, зокрема англійської. Згідно з указом Президента України Петра Порошенка “Про оголошення 2016 року роком англійської мови в Україні”  на базі Центру  проведено оцінювання рівня володіння посадовими особами  англійською мовою і організовані курси для  працівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обласної та міської рад. Навчання проводиться у трьох групах для 50-ти  осіб.

Сьогодні привітати Хмельницький ЦППП із ювілейною датою завітали керівники області та міста, представники установ і організацій. Від обласної державної адміністрації в урочистому заході взяв участь т.в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Олег Кузмінчук.

14 Олег Петрович високо оцінив здобутки колективу Хмельницького ЦППП, відзначив високий професіоналізм, компетентність, самовідданість та ентузіазм його працівників. Він висловив упевненість, що досвід, який накопичувався за 25 років діяльності Центру, сприятиме підвищенню якості надання освітніх послуг, результативності навчання управлінських кадрів, від яких значною мірою залежить забезпечення ефективності функціонування на регіональному рівні органів публічної влади та досягнення європейських стандартів життя громадян України.

“Заклад гнучко реагує на запити і потреби сьогодення і протягом всього свого існування  не зраджує головній меті – щоб кожну ланку управління складали високопрофесійні, патріотично налаштовані фахівці, здатні забезпечити глибокі та якісні перетворення в суспільстві задля гідного життя наших громадян,” – підкреслив посадовець.

Олег Кузмінчук побажав працівникам центру подальших успіхів, натхнення та терпіння у їх нелегкій, але такій потрібній роботі та вручив Почесні грамоти облдержадміністрації та цінні подарунки.

1011159 412

Зберегти

Зберегти

Зберегти

Зберегти