24.05.2023 — 09:26

Сергій Ткачук бере участь у VIII Міжнародній конференції «Відновлювані джерела енергії, інженерія, технології, інновації»

Протягом 22-24 травня в селі Арламів (Республіка Польща) триватиме VIII Міжнародна конференція «Відновлювані джерела енергії, інженерія, технології, інновації». Від Хмельниччини до участі у заході долучився заступник начальника ОВА Сергій Ткачук.

Ціль конференції – об’єднання наукових сфер та практиків бізнесу, обмін думками та представлення результатів досліджень та практичного досвіду, які відносяться до теми конференції.

Також візит передбачає участь у дискусійних панелях, обговорення найважливіших проблем та викликів для енергетичного сектору, найактуальніших питань у сфері відновлюваних джерел енергії та охорони навколишнього середовища.

Сергій Ткачук висловив сподівання, що даний захід сприятиме продовженню налагодження співпраці з іноземними експертами з питань розробки та впровадження заходів в сфері енергоефективності у Хмельницькій області, а також залучення коштів міжнародної технічної допомоги на її реалізацію.