25.05.2023 — 13:42

На Хмельниччині нагородили переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

24 травня в обласному центрі відбулася церемонія нагородження переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад. Доєднався до нагородження юних науковців заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Вітаючи переможців та їх наукових наставників, Володимир Юр’єв підкреслив, що цьогоріч серед учасників учнівських олімпіад було чимало дітей з числа переміщених осіб, а отже це означає, що обласній владі вдалося інтегрувати постраждале від війни населення у відносно мирне життя на Хмельниччині.

“Щиро дякую кожній дитині, усім учням, що своїми зусиллями виборюють для нашої області та всієї України високі наукові досягнення. Адже завдяки цьому, старше покоління може бути спокійним за наше майбутнє, в якому будуть жити наші нащадки. Хочу також подякувати і педагогам, що своєю працею вселяють у дітей впевненість та надихають їх на нові звершення, низький вам уклін,” – наголосив посадовець.

Варто зазначити, що цьогоріч проведення учнівських олімпіад у Хмельницькій області відбувалося в очному форматі і було наймасовішим серед усіх регіонів України за кількістю учасників (977 учнів) та кількістю учнівських предметів (18).

Принагідно, в ході заходу педагоги та представники талановитої учнівської молоді могли поспілкуватися із обласною владою, обговорити важливі питання чи попросити сприяння для нових наукових досягнень.