27.01.2016 — 17:30

Василь Процюк провів прийом громадян на Деражнянщині

IMG_1691-1

27 січня перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк провів виїзний прийом громадян на Деражнянщині. Охочих звернутися зі своїми проблемами до очільника виявилося чимало. На початку прийому громадян, Василь Васильович дав чіткі вказівки обов’язкової присутності під час прийому керівників райдержадміністрації, районної та міської ради. В разі необхідності викликались і керівники структурних підрозділів адміністрації та керівники підприємств.
На прийомі громадян всього було зареєстровано 11 звернень, три з яких колективних. Жоден з жителів району хто завітав до райдержадміністрації не залишився не вислуханим та не почутим.
Звернення мешканців району стосувалися, зокрема: покращення житлових умов; поновлення на посаді відповідно до рішення суду; придбання нового флюорографа для ЦРЛ; надання матеріальної допомоги; заборгованості по заробітній платі; виділення земельних ділянок для учасників АТО.
В одному з колективних звернень порушено питання, що стосувалося подальшого функціонування Вовковинецької дільничної лікарні. Люди проти закриття терапевтичного відділення. Василь Васильович вислухав думку головного лікаря ЦРЛ, голови райдержадміністрації, районної ради. Пообіцяв створити комісію, щоб проаналізувати ситуацію, з’ясувати проблеми та прийняти відповідні рішення, які обов’язково обговорять з зацікавленою громадою провівши громадські слухання.
За результатами розгляду звернень посадовець дав відповідні доручення керівникам райдержадміністрацій детально відпрацювати порушені на прийомі питання задля їх оперативного вирішення. А також наголосив, що стан вирішення кожної проблемної ситуації триматиме на особистому контролі.
Крім того через місяць завітає з робочим візитом на Деражнянщину та ознайомиться з об’єктами на яких є проблемні питання.