07.06.2023 — 16:02

Оголошується збір пропозицій для формування Каталогу проєктних ідей

У межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції, що представлений Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA), оголошується збір пропозицій для формування Каталогу проєктних ідей у Вінницькій, Волинській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

ДЕТАЛІ

Мета проєкту полягає у побудові ефективних міжсекторальних партнерств задля підтримки відновлення в регіонах України в умовах війни та багатофакторної кризи шляхом зміцнення потенціалу регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування, а також їхніх партнерів з питань управління кризовим реагуванням та посткризовим відновленням, розширення доступу до публічних послуг і створення нових економічних можливостей для місцевого населення та ВПО.

Напрямки проєктних ідей для формування Каталогу

 ➡ місцевий економічний розвиток;

 ➡ освітні послуги;

➡ медичні послуги;

➡ соціальні послуги;

➡ адміністративні послуги / цифровізація;

➡ цивільний захист та безпека життєдіяльності;

➡ екологія, управління відходами;

➡ інше.

Хто може подавати проєктні ідеї: до подання проєктних ідей запрошуються громадські організації, органи місцевого самоврядування, комунальні підприємства, районні державні адміністрації, структурні підрозділи облдержадміністрацій, які об’єдналися у партнерство (у тому числі з бізнес-структурами) з метою реалізації ініціатив для покращення доступу до публічних послуг та можливостей отримання доходу.

Сформований «Каталог проєктних ідей» стане основою для формування портфоліо проєктів, які будуть спрямовані на забезпечення інклюзивного та гендерно-чутливого переходу від ефективного реагування на кризу та надзвичайні ситуації до сталого соціально-економічного відновлення.

Подання пропозицій до каталогу проєктних ідей здійснюється у такому порядку:

1) Заповнення “Форми опису пропозицій для Каталогу проєктних ідей” у форматі WORD (посилання для завантаження форми тут).

2) На основі “Форми опису пропозиції для Каталогу проєктних ідей” заповніть онлайн-форму за посиланням –  https://forms.gle/KGBaYoCxfConWqic7 (у разі неможливості переходу за гіперпосиланням – скопіюйте дане посилання і вставте його для відкриття форми в інтернет-браузері. Також потрібно мати доступ до gmail-пошти).

3) Завантажте “Форму опису пропозиції для Каталогу проєктних ідей” у форматі WORD до п.24. онлайн форми.

Заявки приймаються до 18.00 год. 30 червня 2023 року.

Обмежень щодо кількості проєктних ідей від одного заявника немає.

Заповнена у WORD проєктна ідея повинна бути завантажена відповідно до п.24 гугл-форми (*.doc). Розмір файлу не повинен перевищувати 10 МБ.

ВАЖЛИВО!

 ➡ Подані на конкурс матеріали не повертаються і не рецензуються.

➡ Причини прийняття на розгляд/відхилення проєктної ідеї не розголошуються.

➡ Заповнюючи онлайн-форму, ви автоматично надаєте свою згоду на обробку вказаних в анкеті персональних даних, відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”.

У разі наявності будь-яких запитань, прохання звертатись за номером (067)3830149, (095)4992911 та/або електронною поштою [email protected] до Вячеслава Третяка, координатора проєкту у Хмельницькій області.