01.11.2016 — 15:59

Завершено ремонт приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Ставищани

За результатами відбору участь у проекті ЄС та ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ” брали 4 сільських ради  району. В рамках третьої фази проекту  проведено капітальний ремонту ФАПу у с. Хорошів, ремонт примішення загальноосвітньої школи с. Семенів, ремонт приміщення дитячого садочка в с. Залужжя, а також завершено ремонт приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Ставищани.

В урочистій здачі проекту в  взяли участь голова районної державної адміністрації Роман Муляр, голова районної ради Василь Мельник,   куратор Проекту в Хмельницькій області Ігор Клепач, Ставищанський сільський голова Сергій Козловський та інші поважні гості.

dsc215133333У вітальному слові голова районної державної адміністрації Роман Муляр  висловив подяку сільській громаді, куратору Проекту ПРООН, спонсорам, підряднику та всім хто долучився до його втілення, а також висловили впевненість в тому, що втілення таких проектів позитивно вплине на розвиток сільських громад Білогірщини.

Нагадаємо, що проект громади включав в себе: інноваційні енергозберігаючі заходи в амбулаторії , капітальний ремонт системи опалення зі встановленням піролізного котла, заміна вікон та дверей на металопластикові  загальною вартістю 460, 994 тис.гривень.

За матеріалами Білогірської райдержадміністрації

dsc2102

dsc211844444