02.11.2016 — 14:45

Відбулося засідання робочої групи щодо вивчення ситуацій, що склалися на окремих підприємствах області

01 листопада під головуванням т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулося чергове засідання робочої групи щодо вивчення ситуації, яка склалася на підприємствах ПАТ «Полонський гірничий комбінат» ДП «Нігинський кар’єр», ТОВ «Хмельницький КХП» і у супермаркеті «Сільпо».

У засіданні взяли участь представники Громадської ради при облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів та Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації.

img_5041

У ході засідання обговорювалося п’ять питань, основна проблематика яких пов’язана із розслідуванням кримінальних справ на ПАТ «Полонський гірничий комбінат», ДП «Нігинський кар’єр», ТОВ «Хмельницький КХП» та  супермаркета «Сільпо».

Олег Вікторович акцентував увагу присутніх на необхідності об’єднання усіх зусиль для якнайшвидшого врегулювання існуючих проблем зазначених підприємств.

img_5051

За результатами обговорення прийнято рішення про необхідність активізації роботи правоохоронних органів задля подальшого вжиття заходів, спрямованих на вирішення вкрай складних ситуацій, що склалися на підприємствах протягом останніх років.