31.10.2016 — 18:17

«Адреса дитинства –гра» відзначила переможців

З 27 по 29 жовтня у м.Запоріжжя відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс ігрових програм «Адреса дитинства-гра». Організатори  фестивалю-конкурсу – Український державний центр позашкільної освіти та Департамент освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради. До участі у фестивалі запрошувалися вихованці  загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів віком від 7 до 17 років включно. Фестиваль-конкурс проводився з метою формування та розвитку ігрової культури у дітей, використання гри для організації змістового дозвілля.

7oyat1gxlck

Конкурс відбувався у 2 тури: перший тур – заочний, для участі у якому вихованці надсилали друковані сценарії ігрових програм,  другий тур – очний.

За сприяння  Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Хмельниччину у очному турі фестивалю-конкурсу представляли вихованці гуртка «Театральний» Нетішинського будинку дитячої творчості  (керівник Цибульська Ірина Петрівна) та вибороли 2 дипломи переможців у номінаціях «Акторська майстерність» та «Зірка фестивалю».

gqn95reqo0u

Пишаємося нашими юними переможцями!!!

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді

Зберегти