12.07.2023 — 19:09

“Пліч-о-пліч”: Хмельниччина відновить 28 житлових об’єктів у Високопільській громаді

В рамках Президентського проекту “Пліч-о-пліч”, основна мета якого – об’єднання областей задля допомоги у відбудові регіонів, які зазнали значних руйнувань від воєнних дій, Хмельницька область розпочала відновлення 257 домогосподарств на 28 житлових об‘єктах у Високопільській громаді Херсонської області.

Бригада, яка складається із фахівців сфери обслуговування та містобудування із Хмельниччини уже здійснила обстеження пошкоджених осель та склала дефектні акти. Планується здійснити заміну вікон, дверей, даху, покрівлі та інше. На даному етапі реалізації проекту, фінансування на відновлення населених пунктів Херсонщини здійснюється за рахунок обласних і місцевих бюджетів силами тилових громад, до яких і увійшла Хмельницька область.

“Повномасштабне вторгнення росії в Україну спричинило низку серйозних та катастрофічних явищ, зокрема тотальне знищення житлових, комунальних та інфраструктурних об’єктів регіонів, які не по власній волі стали полем битви. Однак, війна також об’єднала усіх українців навколо спільної біди. Тому ми розуміємо, що лише допомагаючи один одному наша держава зможе здобути перемогу та заживити усі рани, нанесені війною у кожному місті та селі, а також збудувати сильну та розвинену країну,” – зазначив перший заступник начальник ОВА Сергій Тюрін.

Разом до перемоги. Все буде Україна!