28.01.2016 — 13:43

Шепетівський район. Виїзний прийом громадян у с. Рилівка

DSC00142

27 січня голова райдержадміністрації В’ячеслав Петров провів особистий прийом громадян у селі Рилівка.
Зі своїми проблемами до очільника району звернулося чимало людей, всі були прийняті і вислухані. Жителі громади виявили велику активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загально-громадських. Під час прийому обговорювалися питання автобусного сполучення з районом, цінової політики на молоко, виплати пенсій, субсидій, соціальної допомоги, благоустрою населених пунктів сільської ради, проведення ремонтних робіт сільського кубу, забезпечення діяльності ФАПу, виїзної аптеки, оскільки остання відсутня у селі, а відстань до районного центру більше 30 кілометрів, інші питання.
Всі запитувачі отримали усні відповіді і роз’яснення подальших спільних дій. «Питання, які було порушено сьогодні, не залишаться поза увагою. Найближчим часом компетентними органами будуть прийняті відповідні заходи щодо вивчення і усунення причин даних проблем, а заявників буде проінформовано в межах чинного законодавства»,- зазначив голова райдержадміністрації В’ячеслав Петров.
За результатами прийому усі порушені питання були обговорені із сільський голова Світланою Твердохліб. Вана також коротко поінформувала про те, що зроблено останнім періодом в селі, ознайомила з основними та пріоритетними завданнями, над якими в 2016 році має працювати актив села. В свою чергу, В’ячеслав Анатолійович розповів про нинішній стан соціально-економічного розвитку району, про цьогорічні надходження коштів із державного бюджету, які будуть освоєні у різних сферах.
Прийоми громадян дають змогу не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми сільської громади. З перших вуст можна отримати оцінку роботи органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, зробити висновки та внести корективи, якщо є такі прорахунки в організації робочого процесу.

DSC00145

І. Коханець

За інформацією Шепетівської РДА