24.08.2023 — 14:11

Укрпошта випустила поштову марку «Україна-мати» до 32-ї річниці Незалежності нашої держави

Сьогодні, 24 серпня, Укрпошта презентувала нову поштову марку «Україна-мати». На новій поштовій марці зображено відомий кожному українцю величний монумент, що височіє на Печерських пагорбах Києва і є одним з найвищих у світі. До 32-ї річниці Незалежності пам’ятник, що повернутий щитом до росії, замість демонтованого герба тоталітарного режиму, увінчав український тризуб. Церемонія спецпогашення цієї марки відбулася по всій країні, зокрема і на Хмельниччині, участь у ній взяв перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

«Батьківщина-мати» як одна з найвпізнаваніших локацій згадується і в листах до України, що їх писали та відправляли онлайн українці з нагоди державного свята.

Нагадаємо: Укрпошта ініціювала написання листа-захоплення та листа-вдячності до нашої країни. До проєкту долучилося понад 39 тисяч українців, які живуть не лише в Україні, а й роз’їхалися по всьому світу. Насамперед Україна для українців — про волю, любов, силу, незалежність та незламність, а також про стійкість, нездоланність, єдність, патріотизм та жагу до життя.