07.09.2023 — 18:09

На Хмельниччині відбулася спартакіада серед підопічних будинків-інтернатів

Сьогодні в обласному центрі відбулися спортивні змагання серед підопічних та працівників будинків-інтернатів для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, психоневрологічних інтернатів, а також представників обласної організації ветеранів. Привітав учасників із початком спартакіади заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

“Надзвичайно приємно чути та бачити, як ви сьогодні із завзяттям та гумором берете участь у цих змаганнях. Спартакіада є черговим проявом незламності нашого українського духу, адже спорт це теж боротьба. Впевнений, що кожна команда доклала немало зусиль, аби підготуватися до участі і здобути перемогу, але ви уже є переможцями, тому що об’єдналися та долучилися до такого чудового заходу, який принесе кожному багато позитивних емоцій та вражень,” – зазначив Володимир Юр’єв.

Варто додати, що участь в змаганнях взяли 24 команди, які складаються із мешканців та працівників будинків-інтернатів області, членів обласної організації ветеранів, а також представників Департаменту соціального захисту населення ОВА, які допомагали іншим учасникам повноцінно брати участь у всіх інтерактивах.

Учасники змагалися у 5 видах спорту – шахи/шашки, волейбол, міні-футбол, армреслінг та аерохокей. Для бажаючих спробувати свої сили у влучності та спритності було встановлено баскетбольний щит, а на волейбольному майданчику після завершення ігор був проведений майстер клас з гри ПЕТАНК.

Після завершення заходу переможці були відзначені призами та медалями.