08.11.2016 — 14:10

Школярі села Грузевиця мають новий автобус

За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури   Чорноострівською селищною радою було придбано новий транспортний засіб –  шкільний автобус.

dsc_6480

Тож отримання такого важливого автотранспорту стало для шкільної спільноти та місцевих жителів справжньою подією. З цієї нагоди 08 листопада до школи завітали: заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, голова Чорноострівської ОТГ Михайло Дзісь, заступник голови ОТГ Світлана Мельник, завідувач відділу освіти, молоді та спорту Чорноострівської ОТГ Наталія Мала, староста села Грузевиця Любов Петрів, депутати селищної ради, мешканці громади.

dsc_6498

Традиційно, відкрила урочистості директор школи Надія Ткачук. Директор подякувала усім, хто взяв участь у придбанні автобуса, і зауважила, що всі діти, їхні батьки дуже чекали на цю подію, бо це ще один крок до якісної освіти.

Першими пасажирами нового автобуса стали учні молодших класів. Це вже 5-й шкільний автобус, який обслуговує навчальні заклади територіальної громади, і він стане у великій нагоді учням Грузевицької ЗОШ І-ІІІ ст., адже перевозитиме як школярів, так і освітян на обласні та районні шкільні олімпіади з окремих предметів, на спортивні змагання тощо.

dsc_6475

За матеріалами Хмельницької РДА

Зберегти