10.11.2016 — 17:07

З турботою про дітей

9 листопада обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочато  курс лекцій та семінарів для прийомних батьків, батьків – вихователів.

fcithszc37q

Заняття проводять тренери: Наталя Мельник, заступник директора центру, та Тетяна Коломієць, головний спеціаліст відділу методичного забезпечення соціальної роботи. Також до проведення занять долучилась завідуюча сектором опіки і піклування, усиновлення та сімейних форм виховання служби у справах дітей Хмельницької обласної державної адміністрації Леся Буран.

У курсах брали участь родини з Віньковецького, Кам’янецького, Городоцького районів та міста Хмельницького. Вчора було розглянуто тему “Особливості виховання підлітка”, а на сьогоднішньому занятті планується розглянути такі питання: “Профілактика негативної поведінки підлітка”, “Емоційне вигорання батьків”. Прийомні батьки та батьки-вихователі активно брали участь в обговоренні проблем та визначали найкращі шляхи їх розв’язання для різних вікових категорій дітей, ділились власним досвідом.

m-a9wndqi1m

Всі учасники відзначали необхідність та позитив таких форм тренінгів та спілкування батьків.

Якщо ви бажаєте взяти участь у навчанні,  звертайтесь до Обласного центру соціальних служб за  тел. 76-55-58

www.hocsssdm.org.ua – сайт центру.

  8uhwkcmdmhu

Зберегти