11.10.2023 — 13:37

Безпека наших дітей стоїть на першому місці

З такими словами перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін звернувся до працівників Ярмолинецького центру розвитку дитини у смт. Ярмолинці, в якому сьогодні відбулося відкриття чергового класу безпеки.

“Всі ми прагнемо якнайшвидшої Перемоги. російський агресор не полишає зусиль знищити нашу державу, та ми незламні, вперті і сміливі, боремось за свою незалежність і свободу. Допомагаємо фронту, нашим захисникам, піклуємось про наших дітей, – зауважив посадовець. – На сьогодні якісні укриття є в переважній більшості навчальних та дошкільних закладах області. Важливе завдання громади Хмельниччини – захистити життя і здоров’я дітей під час терористичних ракетних атак ворога. А ще важливішим є навчити діток правил безпеки, дати розуміння, що треба робити, як діяти, як не розгубитись в критичній ситуації.”

Варто додати, що клас безпеки Ярмолинецького центру розвитку дитини облаштований в оновленому укритті навчального закладу, тому гарно служитиме діткам громади. Укриття зручне не лише для дітей, а й для вчителів, обладнане усім необхідним – наочним приладдям з основ безпеки життєдіяльності, ігровими зонами, спальними місцями, санвузлами та навчальними засобами. Відтак діти змалечку вмітимуть захистити себе, особливо у воєнний час.

Принагідно, Сергій Тюрін вручив діткам подарунки у вигляді іграшок та побажав їм мирного дитинства.

У відкритті також взяли участь Олександр Чекригін, Директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України та Едуард Братко, начальник ГУ ДСНС у Хмельницькій області, представники районної влади та громади.