10.11.2016 — 18:27

Захист об’єктів органів влади

img_5077У зв’язку з нестабільною ситуацією на сході України, зокрема на території проведення антитерористичної операції, керівництво так званого «ДНР» погрожує дестабілізувати ситуацію по всій країні шляхом здійснення терористичних актів.

Відповідно до отриманої інформації дестабілізація суспільно-політичної ситуації, зокрема здійснення терористичних актів здійснюватиметься безпосередньо на об’єктах органів влади.

Службою безпеки України у Хмельницькій області та оперативно-територіальним об’єднанням Національної гвардії України рекомендовано, в рамках вжиття превентивних заходів, спрямованих на підвищення рівня  протидиверсійного та антитерористичного захисту особливо-важливих об’єктів, забезпечити встановлення металевих турнікетів на пропускних пунктах адміністративних будівель для посилення режиму контролю.

У зв’язку з цим, починаючи з 10 листопада в обласній державній адміністрації вводиться пропускний режим через встановлений металевий турнікет на пропускному пункті адміністративної будівлі.