11.11.2016 — 16:24

Олександр Корнійчук: влада повинна працювати для людей

dscn6121

11 листопада голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук провів виїзний прийом громадян у Полонському районі. Поділитися своїми проблемами з очільником області, знайти підтримку та допомогу щодо вирішення певних питань прийшло чимало жителів району.

Значна кількість звернень громадян стосувалася допомоги в отриманні матеріальної допомоги, зокрема на лікування онкохворих та дітей, які потребують дорого вартісного та тривалого лікування.

З колективним зверненням звернулися жителі Понінківської громади, з вирішення питань, які їх найбільше турбують, а саме питання екологічного стану селища Понінка та функціонування Понінківської лікарні, а також  ряд інших питань.

Усі звернення, що надійшли на ім’я голови обласної державної адміністрації, будуть  вирішені у найкоротші терміни.

Перебуваючи в районі, губернатор області побував на ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика», де мав можливість ознайомитись  з виробничими процесами підприємства, а також ознайомився з перспективами реконструкції цеху тепловодопостачання.

dscn6132

Завершальним етапом робочого візиту був виїзд на очисні спорудипідприємства.

Члени робочої групи, разом з представниками громадськості, відзначили великі об’єми роботи здійснені підприємством та  їх вагомий внесок у покращення екологічного стану.dscn6137

Окрім цього, Олександр Корнійчук, перебуваючи в смт Понінка ,поспілкувався з жителями громади  по питанню функціонування Понінківської лікарні.

dscn6143

dscn6141