29.11.2023 — 16:26

Оксана Андрейчик взяла участь у презентації проекту CDTO Campus

28 листопада в Києві відбулась презентація унікального проекту CDTO Campus. В ній взяла участь заступник начальника обласної військової адміністрації, CDTO Оксана Андрейчик.

Це безоплатний освітній проєкт для лідерів цифрової трансформації. Він містить 4 типи навчальних програм: довготривалих, короткотривалих, лідерських та custom programs. Навчання підійде як для досвідчених CDTO, які хочуть посилити свої навички, так і для майбутніх спеціалістів. Адже, країні потрібні експерти, які реалізовуватимуть цифрові реформи, упроваджуватимуть електронні сервіси та знищуватимуть бюрократію. Без фахівців на місцях неможливо цифровізувати державу.
Цифровізуємо кожен куточок України. Мета CDTO Campus — масштабувати проєкти Міністерства цифрової трансформації по всій країні. Випускники зможуть долучитися до проєктів, ініційованих Мінцифрою, та стати частиною цифровізації держави.

CDTO Campus втілюється Фондом Східна Європа, фінансується Visa Foundation, Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та підтримується GIZ Ukraine, у співпраці з Digitality GovTech Centre of Excellence, під патронатом Міністерства цифрової трансформації України.