05.12.2023 — 12:15

До уваги підприємців!

7 грудня 2023 року відбудеться Конференція “Відновлення України на засадах відповідального ведення бізнесу: цінності й стандарти” – серія політичних діалогів про роль відповідальних бізнес-практик у відбудові України.

Метою Конференції є налагодження взаємодії між органами державної влади і місцевого самоврядування, бізнесом, громадянським суспільством, академічною спільнотою України і міжнародними партнерами щодо забезпечення інтеграції стандартів відповідального ведення бізнесу до програми відновлення України.

Конференція проходить за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні та Уряду Японії. Співорганізаторами конференції є Громадська організація “Центр “Соціальна дія”, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Європейська Бізнес Асоціація. Партнерами конференції є Мережа Глобального договору ООН в Україні, Данський інститут з прав людини, Київська школа економіки.

Програма Конференції включатиме:

– Панельну дискусію “Об’єднані цінностями: як стандарти відповідального ведення бізнесу сприяють орієнтованому на людину, справедливому та стійкому відновленню України”

– Панельну дискусію “Належна обачність в дії: як інтегрувати стандарти відповідального ведення бізнесу у процес відновлення”

– Діалог з бізнесом та інвесторами: “Як український бізнес та інвестори поєднують стандарти відповідального ведення бізнесу? Які основні перешкоди та що потрібно для досягнення успіху”

– Робоча дискусія: “Зміцнення Національного контактного пункту ОЕСР в Україні: формування майбутнього відповідального ведення бізнесу Україні”

Конференція проходитиме в гібридному режимі: як в очному (у м. Київ), так і в режимі онлайн. Реєстрація для участі в особистому або онлайн форматі за посиланням: https://forms.gle/a25C1SQT7oGcwsSH9. Детальна програма заходу та місце проведення будуть надіслані зареєстрованим учасникам і учасницям.