16.11.2016 — 10:27

«Солодку» річницю відзначило «Поділля-центр»

img_8231

15 листопада у залі обласної філармонії вітання з нагоди 25-річчя від дня створення приймали ветерани та працівники філії Національної телекомпанії України «Хмельницької регіональної дирекції «Поділля-центр».

Згадуючи історію створення обласного телеканалу Анатолій Трачук розповів найголовніші історичні події, які пережив телеканал за 25 років свого існування.

img_8242

В продовжені урочистостей свої вітання та слова вдячності за клопітку щоденну працю висловили т.в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний, міський голова Олександр Симчишин, керівники обласних установ та організацій, благодійних громадських формувань.

«За часи незалежності України телерадіокомпанія «Поділля-центр» не тільки вистояла всі виклики сьогодення, але й примножила почате», – зазначив Олег Вікторович, – «саме ви охоплює найбільшу частину населення області, що говорить про його безумовну популярність та значення у зв’язку з переважним монопольним становищем на телевізійному ринку».

Олег Гуменний побажав працівникам вдячних глядачів, слухачів, високих рейтингів, натхнення, миру в душі та вручив відзнаки обласної державної адміністрації і цінні подарунки.

Гарного настрою для присутніх додала концертна програма.

img_8258

img_8241

img_8279

img_8246