26.12.2023 — 15:38

Сергій Тюрін вручив премії у сфері фізичної культури та спорту

У час різдвяно-новорічних свят гарним підсумком спортивних досягнень у 2023 році є вручення премії спортсменам, тренерам та ветеранам спорту. Приємно, що цьогоріч премію також отримав військовослужбовець Олександр Маковей, який на міжнародних змаганнях «Invictus games 2023» виборов золото у штовханні ядра. Загалом премію отримали 37 спортсменів та 21 тренер області.

Серед вагомих досягнень варто відмітити виступ Марини Бех-Романчук, яка виборола ІІ місце на Чемпіонаті світу, який проходив в Будапешті. Також Полюк Ольга посіла III місце на Чемпіонаті світу фрістайл (Грузія). Успішним був виступ і для представників з кульової стрільби – Баблюк Денис та Кізима Ігор стали чемпіонами світу.

«Не дивлячись на важкий час, ви виборюєте спортивну славу нашої держави на міжнародних спортивних аренах. Показуєте світу нескореність українського народу. Це дуже важливо, коли звучить гімн України і майорить переможний український прапор на чемпіонатах світу. За кожним вашим результатом стоїть велика праця та прагнення перемогти. Тож, найперше, бажаю нам усім бути єдиними, стійкими, наполегливо працювати на Перемогу та відновлення миру в Україні. І звичайно сил, наснаги, успіхів та щасливих переможних моментів”, – сказав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, вітаючи присутніх на церемонії нагородження.