17.11.2016 — 17:55

Обласне методичне об’єднання керівників гуртків початкового технічного моделювання

16 листопада на базі спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 27 імені Дмитра Іваха пройшло засідання обласного методичного об’єднання керівників гуртків початкового технічного моделювання на тему: «Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в гурток початкового технічного моделювання».

У методичному об’єднанні взяли участь завідувач та методист відділу науково-технічної творчості Оксана Шатайло, Ганна Колодніцька та 23 керівники гуртків районів, міст, об’єднаних територіальних громад.

dscn2359

З вітальним словом до учасників методичного об’єднання звернувся директор Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 27 імені Дмитра Іваха Анатолій Долинський та голова методичного об’єднання Ганна Колодніцька.

Крім цього Ганна Анатоліївна проаналізувала участь команд області у обласних та всеукраїнських масових заходах з початкового технічного моделювання.

Практичною частиною методичного об’єднання стало ряд майстер-класів: «Виготовлення об’ємних моделей з паперу та картону за допомогою графічного редактора XaraXtremepro» керівник гуртка Олександр Богуцький, «Виготовлення листівки в техніці оригамі» керівник гуртка Марія Крамар, «Цікавий світ паперопластики» керівник гуртка Марія Гальченко, «Цікаві новорічні прикраси з паперу» керівник гуртка Світлана Костенко.

dscn2355

Презентацію кабінету дизайну провела вчитель образотворчого мистецтва та дизайну Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів №27 імені Дмитра Іваха Марія Крамар.

Загалом методичне об’єднання пройшло в атмосфері доброзичливості, творчості, наснаги. Адже всі, хто зібрався для участі у ньому, отримали радість живого спілкування та обмін досвідом роботи.

Щиро дякуємо організаторам та учасникам методичного об’єднання!

dscn2369

 

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді