18.11.2016 — 14:16

В районах області відзначили працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства – свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

Напередодні свята, 18 листопада, у районному будинку культури відбулися районні урочистості на честь працівників агропромислового розвитку Ізяславського району.

Щоб привітати людей праці, на свято завітали голова районної державної адміністрації Борис Яцков, голова районної ради Сергій Шлегель, в.о. начальника управління фітосанітарної безпеки головного управління Держпроспоживслужби в Хмельницькій області Володимир Івасюк, депутат Ізяславської районної ради Тамара Камінська, начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації Володимир Ткачук.

1

В цей день виступаючі висловили щирі слова вдячності сільським трудівникам.

В.о. начальника управління фітосанітарної безпеки головного управління Держпроспоживслужби в Хмельницькій області Володимир Івасюк вручив голові районної державної адміністрації Почесну грамоту Хмельницької обласної державної адміністрації, якою Ізяславський район нагороджено за ПЕРШЕ місце в другій підгрупі районів Хмельницької області за найкращі показники у розвитку сільського господарського виробництва.

Також під час святкового заходу відбулося  вшанування і вручення відзнак обласної державної адміністрації, департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, обласної ради, районної державної адміністрації, районної ради тим, хто, доклавши потужних зусиль, здобув вагомі результати.

Гарний настрій присутнім на святі дарували  аматори сцени Ізяславського району.

6

За матеріалами Ізяславської РДА

Привітали працівників сільського господарства 18 листопада і у Полонському районі. Це свято зібрало посадовців, керівників агроформувань, невтомних трудівників полів і ферм, організаторів сільськогосподарського виробництва, ветеранів галузі. Адже, сюди з’їхалися з усіх сільськогосподарських підприємств району – кращі з кращих.

З вітальної промовою до учасників святкового дійства звернувся заступник голови райдержадміністрації Олександр Вощатинський  . Він висловив щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району. А також у своїй промові підбив підсумки всього зробленого за рік, аналізував усі досягнення агропромислового комплексу.

pb181184

В свою чергу до вітань хліборобам району долучилися голова районної ради Олег Янчук, голова Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади Франц Скримський, голова профспілки працівників агропромислового комплексу району та інші поважні гості.

За високі трудові досягнення, вагомий внесок у розвиток сільського господарства та з нагоди професійного  свята кращих з кращих представників галузі нагороджено грамотами, цінними подарунками та грошовими винагородами.

Свято було пронизане нотками щирості, добра, поваги і безмежної вдячності за невтомний труд, уроки людяності, мудрості та життєвого досвіду ветеранів аграрного сектору, які теж були присутні в залі. Вітальні адреси вдало перепліталися з творчими виступами талановитих артистів району.

pb181186

За матеріалами Полонської РДА

18 листопада в Білогірському районному будинку культури вшановували працівників галузі сільського господарства району, тих, хто сіє, доглядає, вирощує високі врожаї на білогірських нивах, хто дбає про надої молока, підвищення продуктивності тваринництва.

З вітальними словами звернувся до присутніх на святі голова районної державної адміністрації Роман Муляр, голова районної ради Василь Мельник, начальник управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Віктор Рабчук. Посадовці подякували аграріям за високі врожаї зернових культур, за їх нелегкий повсякденний труд, а також побажали добра, здоров’я, успіхів, рясних сходів, щедрих ужинків, повноводних молочних рік і рекордних приростів на відгодівлі тварин.

dsc_1232

За досягнення високих показників, за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району кращі трударі району були нагородженні грамотами та подяками обласної державної адміністрації, Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької області.

Програма урочистостей включала багато цікавих моментів. У продовж заходу співочі та танцювальні колективи школи мистецтв, будинку творчості школярів та учасники художньої самодіяльності сільських клубів та солісти районного будинку культури дарували присутнім музичні вітання та радісний настрій.

dsc_1269

За матеріалами Білогірської РДА

18 листопада у Деражнянському районі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Це свято зібрало посадовців, керівників агроформувань, невтомних трудівників полів і ферм, організаторів сільськогосподарського виробництва, заслужених працівників сільського господарства, ветеранів праці, керівників установ.

З вітальної промовою до учасників святкового дійства звернувся голова райдержадміністрації Олег Веселовський. Він висловив щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району.

img_3375

Вшанували нелегку хліборобську працю та нагородили Почесними грамотами та подяками за високі трудові досягнення, вагомий внесок у розвиток сільського господарства та з нагоди професійного  свята  заступник голови Хмельницької обласної ради Валерій Лєсков, голова райдержадміністрації Олег Веселовський, голова районної ради Віталій Сідлецький, міський голова Андрій Ковпак, начальник управління агропромислового розвитку Оксана Григорчук, голова районної асоціації фермерів Олександр Ткач та Зяньковецький, Коржовецький, Новосілецький сільські голови. Також було вручено подарунки аграріям.

img_3371

Вітальна частина закінчилась новою творчою програмою талановитих артистів району та Хмельницього міського будинку культури.

img_3437

Низький уклін за сумлінну працю наших трудівників, за те що бережно відносяться до нашої Матінки-землі. Міцного здоров’я, успіхів та наснаги!

За матеріалами Деражнянської РДА