18.11.2016 — 17:50

Олег Гуменний відзначив кращих аграріїв Хмельницького району

У третю неділю листопада своє професійне свято відзначають працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу, організацій і підприємств по переробці сільгоспсировини, обслуговуючих та заготівельних підприємств,харчової промисловості.

Тож напередодні свята, 18 листопада, у районному будинку культури відбулись урочистості. Привітати кращих аграріїв району завітали т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний, голова райдержадміністрації Леся Коменда, керівництво райради, представники агроформувань району, ветерани сільськогосподарської галузі Прибужжя та інші гості.

img_0624

З вітальними словами до всіх присутніх звернувся Олег Гуменний, який розповів про розвиток агропромислового комплексу в області, також подякував за вагомі досягнення в агропромисловій сфері та побажав усім міцного здоров’я, сімейного щастя, успіхів у подальшій праці, здійснення усіх мрій та задумів.

Олег Вікторович нагородив Почесними грамотами Хмельницької обласної державної адміністрації кращих працівників сільського господарства.

img_0702

Також працівники агроформувань району отримали Подяки, грамоти та подарунки від райдержадміністрації, районної ради, сільських, селищної рад та інших гостей.

З нагоди свята працівниками культури та учнями шкіл району було організовано яскравий концерт.

img_0679

За матеріалами Хмельницької РДА