22.11.2016 — 11:59

Семінар-навчання з використання «ProZorro»

22 листопада в актовому залі Ізяславської районної державної адміністрації відбувся семінар-навчання щодо реформи державних закупівель та використання системи електронних державних закупівель “ProZorro”. Навчання провели консультанти з впровадження системи “ProZorro” ТОВ «Подільські держзакупівлі» (представництво ТОВ “Держзакупівлі. Онлайн”) Костянтин Сорока та Кіра Негалова за участю заступника голови райдержадміністрації Володимира Левченка та керуючого справами районної ради Лесі Божко.

2

Основна мета семінару –  надати можливість представникам державних органів, державних підприємств, громадських організацій, місцевим товаровиробникам, постачальникам товарів, надавачам послуг та виконавцям робіт ознайомитися зі змінами законодавства у сфері закупівель, отримати відповіді на актуальні питання щодо застосування Закону України «Про публічні закупівлі», який вступив в дію з 1 серпня 2016 року.

Учасникам семінару було презентовано електронні торговельні майданчики, які вже на сьогоднішній день надають доступ до системи “ProZorro”, детально описано чіткий алгоритм дій, необхідних для використання системи електронних державних закупівель, а також проведено практичну демонстрацію електронних торговельних майданчиків.

Присутні на тренінгу обговорили систему відкритих торгів. Костянтин Сорока та Кіра Негалова розповіли учасникам семінару про оскарження допорогових закупівель та відкритих торгів, а також про контроль та відповідальність у сфері публічних закупівель.

4

За матеріалами Ізяславської РДА