23.11.2016 — 13:22

Олег Гуменний провів виїзний прийом громадян у Деражнянсьому районі

Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво обласної державної адміністрації. Такі виїзні прийоми дають змогу не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми громади.

Черговий виїзний прийом здійснено, 23 листопада, т.в.о.першого заступника голови обласної державної адміністрації Олегом Гуменним в місті Деражня.

 Прийому громадян передувала виробнича нарада, яку провів Олег Гуменний з керівництвом району та керівниками структурних підрозділах по декількох напрямках. Зокрема, тваринництво та його розвиток, виробництво району, транспортна мережа, перевезення пасажирів, впровадження нових інвестиційних проектів, об’єднання громад, впровадження енергозберігаючих технологій, торфопереробна промисловість району та перспективи її розвитку, фінансові питання району, будівництво, тенденція вступів випускників шкіл району до навчальних закладів тощо. Кожне питання було деталізованим та заслухано окремих керівників структурних підрозділів району.

img_20161123_100304

Під час особистого прийому до Олега Вікторовича зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності району.

Так, голова Зяньковецької сільської ради В’ячеслав Земляков  та голова ГО «Інвалідів армії та дитинства» Володимир Парчевський звернулися від лиця громади з питаннями децентралізації влади, життєдіяльності району та його жителів.

Ще одне звернення надійшло від голови ГО «Ветеранів Другої світової війни» Анатолія Слободяна щодо перерахунку пенсії колишнім працівникам органів внутрішніх справ та надання в довгострокову оренду приміщення комунальної власності, де наразі проходять Богослужіння УПЦ.

img_20161123_102057

Розглядаючи дане звернення Олег Вікторович порекомендував голові громадської організації звернутись з листом до районної ради щодо передання приміщення, адже це питання вирішується депутатським корпусом на засіданні чергових сесій. Що ж стосується питання підвищення пенсії працівникам ОВС, посадовець порадив підготувати колективний лист-звернення на ім’я голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука, де викласти усю суть проблеми.

Також на прийом громадян звернувся колектив стадіону «Колос» щодо проведення капітального ремонту стадіону, це питання зацікавило т.в.о. першого заступника голи обласної адміністрації, тому одразу по завершенню прийому Олег Гуменний здійснив візит на територію районного стадіону. Зробивши оцінку побаченого пообіцяв, що особисто триматиме це питання на контролі та першочергово проведе переговори з обласною організацією «Колос», адже стадіон перебуває на їх балансі.

Інші звернення стосувалися надання матеріальної допомоги.

img_20161123_110356

В ході проведення прийому керівництвом області, району та відповідними службами були проаналізовані питання порушені громадянами. Частина із них вирішена в ході прийому, спеціалістами управлінь надані кваліфіковані консультації та рекомендації по вирішенню звернень.

Питання, які потребують додаткового вивчення, взято на контроль обласною та районною державними адміністраціями.

Виїзний прийом відбувся в діловій конструктивній обстановці, в ході спілкування жителі Деражнянщини отримали кваліфіковані відповіді на усі задані запитання.

За матеріалами Деражнянської РДА