27.03.2024 — 12:27

Департамент освіти та науки Хмельницької ОДА з 27.03.2024 до 25.04.2024 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Державного навчального закладу «Лісоводський професійний аграрний ліцей»

Департамент освіти та науки Хмельницької ОДА з 27.03.2024 до 25.04.2024 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Державного навчального закладу «Лісоводський професійний аграрний ліцей» (32046 Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с. Лісоводи, вул. Сугерова,2).

До участі у конкурсі запрошуються особи, які вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), моральні якості і фізичний стан яких дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу, та стаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років.

Для участі у конкурсі претенденти особисто подають:

заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

автобіографію;

копію паспорта громадянина України або ID-картки;

копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

копію трудової книжки;

довідку про відсутність судимості;

програму розвитку закладу освіти на середньострокову перспективу;

рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

Додаткова інформація щодо основних обов’язків директора, умов та розміру оплати праці надається управлінням вищої та професійної освіти і організаційного забезпечення Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації.

Місце подання документів для участі у конкурсі знаходиться за адресою: 29000, Хмельницька область, м. Хмельницький, майдан Незалежності,1, каб. 104.

Контактна особа – Ольга ЗІНЧУК ((0382)76-48-51). Адреса електронної пошти: [email protected]

Кінцевий термін прийому документів – 25.04.2024 року.

У разі надіслання документів поштою датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

Документи, подані претендентами після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.