05.04.2024 — 09:42

Міжнародна платформа Nazovni

Міжнародна платформа Nazovni призначена для надання дипломатичного сприяння українським експортерам на зовнішніх ринках.

Обов’язковими умовами для роботи з платформою є:

 ➡ реєстрація підприємства на території України;

 ➡ підприємство є виробником та/або експортером продукції/послуг (УВАГА!!! Nazovni не співпрацює з посередниками, які безпосередньо не експортують самостійно, або які надають платні послуги для інших компаній по експорту їх продукції);

 ➡ обов’язково наявність презентації та комерційної пропозиції англійською мовою (система надає можливість завантаження згаданих документів);

 ➡ обов’язково наявність сайту англійською мовою;

 ➡ контактна інформація представника компанії, який вільно володіє англійською (іноземною) мовою для оперативної та ефективної комунікації з представниками МЗС України, посольств та іноземних партнерів (в т.ч. моб. телефон з WhatsApp або іншим месенджером).

Сервіс Nazovni відкриває унікальну можливість українським експортерам напряму звернутися та отримати допомогу від дипломатичних установ України, які покривають понад 120 іноземних держав. Українські дипломати за кордоном, використовуючи функціональні можливості платформи, надають сприяння вітчизняним виробникам у пошуку партнерів та розповсюдженні інформації про товари та послуги. Окрема робота здійснюється з виставковими операторами із опрацювання можливостей безкоштовної участі та/або на преференційних умовах у виставково-ярмаркових заходах.

Зареєструватися можна за посиланням – https://nazovni.online/.