28.11.2016 — 16:44

В Ізяславі учасникам АТО урочисто вручили нагрудні знаки

28 листопада  у залі засідань Ізяславської районної державної адміністрації відбулося урочисте вручення нагрудного знаку «Учасник АТО»  групі учасників антитерористичної операції.

sam_5326

В урочистому заході взяли участь голова Ізяславської районної державної адміністрації Борис Яцков, голова Ізяславської районної ради Сергій Шлегель, Ізяславський  міський голова Валентина Корнійчук, т.в.о. військового комісара Ізяславського районного військового комісаріату Юрій Мізерний, учасники АТО, представники громадськості.

sam_5322

Керівники району звернулися до присутніх у залі учасників антитерористичної операції та подякували за їхню мужність, відвагу, героїзм, за  добросовісне виконання громадянського та військового обов’язку під час проведення антитерористичної операції на сході України.

sam_5321

«Сьогодні на сході нашої країни відбувається боротьба за незалежність та територіальну цілісність. Дякуємо вам за вашу мужність, героїзм, за те, що захищали нашу державу у нелегкий для країни час», – підкреслив голова  районної державної адміністрації Борис Яцков.

В урочистій обстановці кожному учаснику антитерористичної операції було вручено нагрудний знак «Учасник АТО» та квіти.

sam_5320

На завершення заходу представники влади знову подякували усім військовослужбовцям, наголосивши, що той приклад служіння українському народові, який сьогодні демонструють учасники антитерористичної операції, навіки буде викарбувано на сторінках історії нашої держави.

За матеріалами Ізяславської райдержадміністрації