01.12.2016 — 17:29

1 грудня – День працівників прокуратури України

1 грудня працівники прокуратури відзначили своє професійне свято. З цієї нагоди у прокуратурі Хмельницької області відбулось урочисте засідання.

dscn7021Із професійними досягненнями працівників прокуратури прийшли привітати та вручити відзнаки голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, голова обласної ради Михайло Загородний, голова Хмельницької міської ради Олександр Симчишин, керівники судових та правоохоронних органів області, а також інші почесні гості.

dscn6997

За вагомі досягнення у роботі найкращих працівників прокуратури відзначено класними чинами, нагородами, грамотами Генерального прокурора України, подарунками і подяками прокурора Хмельницької області.

dscn7007

Олександр Корнійчук також приєднався до вітань та нагородив окремих працівників Почесними грамотами та подяками облдержадміністрації.

dscn7032

Зокрема, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу зміцнення законності та з нагоди Дня працівників прокуратури Почесною грамотою обласної державної адміністрації та цінним подарунком нагороджені Ковальчук Микола Миколайович, старший радник юстиції, заступник начальника відділу представництва інтересів громадянина або держави в суді та при виконанні судових рішень,  Войтюк Михайло Павлович,  радник юстиції, прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури та Романюк Роман Леонідович,  юрист 1 класу, прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Державної прикордонної служби управління нагляду у кримінальному провадженні.

dscn7024

Подяку облдержадміністрації оголошено Лисюку Сергію Олександровичу, юристу 1 класу, прокурору відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні,  Галайку Олегу Михайловичу,  юристу 1 класу, прокурору відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу 3 організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні та  Соболевській Валентині Володимирівні,  молодшому раднику юстиції, прокурору Шепетівської місцевої прокуратури Хмельницької області.

dscn7026

Зберегти

Зберегти

Зберегти

Зберегти

Зберегти