05.12.2016 — 16:41

«Заради миру і перемоги України»

5 грудня у м. Городок пройшла Всеукраїнська акція на честь Героїв Майдану та Героїв АТО під назвою «Заради миру і перемоги України», яку організували, волонтер Катерина Валевська та благодійний фонд «Волонтери Городоччини».

00001

Катерина Валевська привезла в м. Городок 170 прапорів України, наш став 171-им. Мета цієї акції, як зазначають її організатори, – підняття духу городоччан, бажання допомогти об’єднатися усім заради перемоги над злом, заради миру і спокою в Україні.

«Тому від міста до міста, від бригад до батальйонів єднаємо прапори, на яких люди пишуть свої думки,» – розповідає пані Катерина. – «Аби силою думки, дій і молитви зупинити війну на Україні. Адже наші думки – матеріальні. І чим більше світлих людей буде сконцентровано над однією мрією, тим швидше ми переможемо ворога, який прийшов на нашу українську землю».

Волонтерка вже побувала у понад 250-ти великих містах і містечках України. 119 днів тому вона вирушила зі Сходу на Захід, заїжджала в кожне місто, єднала прапори. Наразі вона прямує в Маріупольському напрямку. Поспішає, аби до новорічно-різдвяних свят привезти всі зібрані прапори військовим на Схід.

00002

«Аби наші військові бачили, відчували, що їх чекають, про них думають, за них дбають», – зауважує волонтерка. – «І цінність такої справи словами не передати. Це потрібно побачити – саме в ті хвилини, коли наші захисники на прапорах шукають слова привітань та побажань від своїх земляків. Тому й везу їм «цілу Україну» – зі Сходу, де найраніше встає сонечко і до Заходу, який ближче до неба, до Бога».